COPA DEL REI
Esports Barça 30/12/2010

El Barça Alusport es veurà les cares amb el Benicarló en els quarts de final de la Copa del Rei

Nou repte per al Barça: guanyar el Benicarló. L'equip castellonenc és un os i a la Lliga els catalans només van sumar un punt (2-2) quan es van enfrontar

David Jover
1 min
Jordi Torras i Fernandao, celebrant un dels gols del Barça davant del Lobelle

BarcelonaBenicarló Aeroport de Castelló és el rival que haurà de superar el Barça Alusport el proper 11 de gener per accedir a les semifinals de la Copa del Rei. Aquesta nova competició, que dóna el seu tret de sortida aquest any, és un títol més al que aspiren els grans de la Lliga.

Veient els precedents i la dificultat de guanyar al Municipal de Benicarló, els de Carmona hauran de plantejar un partit més ofensiu i amb més pressió sobre la sortida de pilota que el del passat 8 de desembre, on els de Castelló van sumar un punt davant el que era líder de la Lliga en aquell moment.

Els altres enfrontaments, després de què el Marfil Santa Coloma caigués ahir (0-2) davant el Barça són: Sala 10 Saragossa-Inter Movistar, Caja Segòvia-ElPozo Múrcia i OID Talavera-Azkar Lugo. D'aquesta última eliminatòria sortirà el rival del Barça a les semifinals, que es jugaran a doble partit els dies 22 i 29 de març. La final serà el 7 de maig.

stats