FUTBOL SALA
Esports Barça 11/01/2011

El Barça Alusport ja és a les semifinals de la Copa del Rei, on es trobarà a l'Azkar Lugo

Els de Marc Carmona han superat el Benicarló a domicili en els quarts de final de la Copa del Rei amb gols de Torras, el local Xapa en pròpia porta, Wilde (2) i Saad

BenicarlóEl Barça Alusport ha aconseguit superar el Benicarló a la seva pista en els quarts de final de la Copa del Rei i ha aconseguit el seu passi a les semifinals, on es trobarà a l'Azkar Lugo.

Els de Marc Carmona s'han avançat ben aviat. Jordi Torras ha obert el marcador a dos minuts de l'inici, culminant una acció d'estratègia de l'equip que ha carregat d'optimisme l'equip. Els locals però, han aconseguit empatar el partit després d'una jugada en què Chicho ha aprofitat un parell de rebots i ha superat Cristian. Tot i això, només dos minuts més tard de l'empat, el local Xapa, en pròpia porta, ha fet l'1-2.

El Barça Alusport ha arribat al descans amb un bon avantatge que Wilde ha ampliat fent el tercer, però els locals no s'han rendit i Chaquinha ha retallat distàncies. Fins i tot, el Benicarló ha aconseguit tornar a empatar el partit gràcies a un gol de Javi Alonso.

Tot i això, els blaugranes han aconseguit refer-se i el gol que ha aconseguit Saad els ha retornat la confiança i després, Wilde novament ha repetit marcant el 3-5 després de recuperar una pilota morta.

Ara, a les semifinals de la Copa del Rei, el Barça Alusport s'enfrontarà a l'Azkar Lugo, que ha superat a domicili l'OID Talavera (2-3). Les semifinals seran a doble partit: el 22 de març al Palau Blaugrana i el 29, a Galícia.