FUTBOL SALA
Esports Barça 28/10/2011

El Barça Alusport supera amb comoditat el Triman Navarra (7-2)

Els blaugranes han dominat durant tot el partit després d'avançar-se en el marcador abans del primer minut del matx amb dos gols de Fernandao (19 i 44 segons)

Wilde, en una imatge d'arxiu, va fer el 6-2 en els últims minuts. LNFS.ES

BarcelonaEl Barça Alusport ha guanyat amb comoditat al Palau al Triman Navarra (7-2), en el partit corresponent a la novena jornada de Primera Divisió de la Lliga Nacional de Futbol Sala (LNFS). Els blaugranes han dominat durant tot el partit i han anat sempre pel davant en el marcador.

De fet, abans del primer minut, el Barça ja guanyava 2-0, gràcies a dos gols pràcticament consecutius de Fernandao (19'' i 44''). Després d'aquest gran inici, el marcador s'ha estabilitzat i no s'ha tornat a moure abans del descans.

En la segona part, res no ha canviat. El Barça ha seguit pressionant i Lin ha aconseguit fer el tercer (22'). Tan sols quatre minuts més tard, Isi, en pròpia porta, feia el 4-0. Jugant amb porter-jugador, el Triman Navarra ha aconseguit retallar distàncies amb un gol de Mimi (31'), però de res els ha servit, ja que un minut més tard novament Lin ha tornat a tornat a situar la diferència de quatre gols en el marcador amb una nova diana (5-1).

Els últims minuts han estat frenètics i encara s'han pogut veure tres gols més. Juanra tornava a marcar pel Triman Navarra (37', 5-2), però en els dos últims minuts, primer Wilde (38') i després Lozano (40'), han establert el definitiu 7-2 en el marcador.