Barça
Esports Barça 29/07/2011

Dues argentines per reforçar el projecte més ambiciós del Barça femení

Maria Florencia Quiñones, migcampista de 25 anys, i Ludmila Manicler, de 24, són dos dels fitxatges amb què l'equip de Xavi Llorens aspira a donar el salt definitiu en la Superlliga després de tres anys de creixement constant

Natalia Arroyo
1 min
Quiñones amb la samarreta del San Lorenzo.

BarcelonaEl Barça femení vol fer el pas endavant definitiu. Esperonat després de vèncer la Copa de la Reina a finals de la temporada passada, l'equip que entrena Xavi Llorens vol dominar també a la lliga regular i colar-se a Europa, un somni de la directiva blaugrana, que ha decidit apostar de debò i està construint un projecte arriscat, amb cares noves i de gran talent.

Dues de les incorporacions que ja s'han donat a conèixer són internacionals amb l'Argentina. Es tracta de les migcampistes Maria Florencia Quiñones (26/08/1985) i Ludmila Manicler (06/07/1987), dos dels pilars de la selecció argentina que va participar als Jocs Olímpics de Pequín i a la fase de classificació pel Mundial, en què Argentina es va quedar fora per poc.

Quiñones juga al San Lorenzo de Almagro, on ha estat capitana durant les últimes campanyes. De fet, la jugadora va rebre un emotiu comiat per part del club, que li desitja molta sort en la seva etapa blaugrana. Manicler juga a l'Independiente i acompanyarà a Quiñones en la seva aventura europea.

En el mercat nacional, el Barça està pendent de confirmar altres fitxatges que s'han vinculat al projecte, com els de les jugadores Míriam Diéguez i Sonia Bermúdez del Rayo Vallecano. Ara per ara, però, el club no s'ha manifestat i només es coneixen les baixes d'Esther Romero, que jugarà al Sant Gabriel, i Maripaz a l'Espanyol.

stats