Publicitat
Publicitat

Barça

La prioritat de Guardiola és un davanter, i diu que Alexis Sánchez s'adapta al que està buscant

"És un jugador jove [22 anys], pot jugar en les tres posicions d'atac, té molta intensitat defensiva, molta, i pel que m'han dit, és molt bon noi", ha dit el tècnic

Alexis Sánchez és el jugador desitjat per Guardiola, i avui ho ha deixat molt clar a la sala de premsa. Primer afirmant que la prioritat principal és fitxar un davanter, fins i tot per sobre d'un migcampista, "encara que Zubizarreta m'ha dit que tenim diners per fitxar-los tots dos", i després assegurant que Alexis és el jugador que més s'adapta al que busca: "És un jugador jove, pot jugar en les tres posicions d'atac, té molta intensitat defensiva, molta, i pel que m'han dit, és molt bon noi. Dels diferent perfils de davanters que hem mirat aquest és el que s'adapta millor, i els grans jugadors ja se sap que s'han de pagar".

Sobre el cas d'Alexis, Andoni Zubizarreta ha sigut una mica més críptic, com sempre: "Estem a la part final de la negociació, igual que amb Bojan, hem portat la pilota fins a l'àrea i ara la imatge està detinguda. Esperem que Alexis sigui aquí aviat".

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT