Barça
Esports Barça 19/07/2011

La prioritat de Guardiola és un davanter, i diu que Alexis Sánchez s'adapta al que està buscant

"És un jugador jove [22 anys], pot jugar en les tres posicions d'atac, té molta intensitat defensiva, molta, i pel que m'han dit, és molt bon noi", ha dit el tècnic

Albert Solé
1 min
Alexis Sánchez espera que els dos clubs resolguin el seu futur mentre disputa la Copa Amperica amb la selecció de Xile.

Sant Joan DespíAlexis Sánchez és el jugador desitjat per Guardiola, i avui ho ha deixat molt clar a la sala de premsa. Primer afirmant que la prioritat principal és fitxar un davanter, fins i tot per sobre d'un migcampista, "encara que Zubizarreta m'ha dit que tenim diners per fitxar-los tots dos", i després assegurant que Alexis és el jugador que més s'adapta al que busca: "És un jugador jove, pot jugar en les tres posicions d'atac, té molta intensitat defensiva, molta, i pel que m'han dit, és molt bon noi. Dels diferent perfils de davanters que hem mirat aquest és el que s'adapta millor, i els grans jugadors ja se sap que s'han de pagar".

Sobre el cas d'Alexis, Andoni Zubizarreta ha sigut una mica més críptic, com sempre: "Estem a la part final de la negociació, igual que amb Bojan, hem portat la pilota fins a l'àrea i ara la imatge està detinguda. Esperem que Alexis sigui aquí aviat".

stats