BARÇA
Esports Barça 27/08/2012

Piqué: "Ningú esperava que el Madrid perdés cinc punts en les dues primeres jornades de Lliga"

El defensa ha dit que la situació actual a la Lliga és anecdòtica, ja que la temporada és molt llarga, però ha afirmat: "La temporada no podria haver començat millor"

N. García
2 min
Gerard Piqué, durant la roda de premsa / ALEJANDRO GARCÍA / EFE

BarcelonaGerard Piqué ha fet balanç dels tres primers partits de la temporada, que el Barça ha resolt amb tres triomfs. "La temporada no podia haver començat millor. Sis de sis a la Lliga i a la Supercopa vam guanyar el Madrid, que sempre és molt complicat. Contra la Reial i contra el Madrid vam donar molt bona imatge i hem de millorar alguns aspectes de l'últim partit a Pamplona, però la temporada és molt llarga", ha dit Piqué.

Sobre el partit de diumenge contra l'Osasuna, Piqué ha explicat: "S'ha de valorar el que fa l'equip contrari. L'Osasuna va fer un gran partit i ens va plantejar problemes. Capgirar un partit d'aquestes característiques... Sincerament, crec que l'any passat un partit així no l'hauríem guanyat. També cal treure conclusions bones del partit a Pamplona".

El jugador barceloní ha dit que aquest any està molt millor que l'any passat i que té ganes d'ajudar l'equip: "L'any passat no va ser el meu millor any i aquest l'he agafat amb moltes ganes. Vull ajudar l'equip", i ha afegit: "Això és una roda. Quan les coses et van bé, la inèrcia és positiva, superes els problemes amb facilitat i tot és molt senzill, però si van malament, capgirar la situació no és fàcil. Són lliçons que et dóna la vida i cal aprendre'n".

Sobre el partit de tornada d'aquest dimecres de la Supercopa d'Espanya i si el fet de guanyar aquesta competició pot fer que el Madrid es posi nerviós a la Lliga, Piqué ha dit: "La Supercopa és un títol a doble partit i, amb la igualtat que hi ha entre el Barça i el Reial Madrid, qualsevol dels dos pot guanyar-lo. Seria la quarta seguida. Anirem a guanyar, però no crec que influeixi en el resultat de la Lliga. Hi ha milions d'exemples, la Lliga és molt llarga i per molts punts que hi hagi entre els dos, ara començarà la Champions, després la Copa del Rei... Qui guanya és el més regular, qui s'ho mereix després de 38 jornades i no després de dues, que són les que ara portem".

Piqué també ha parlat de la situació que ara mateix es viu a la Lliga, amb els blaugranes a cinc punts dels blancs: "Ningú esperava que el Madrid perdés cinc punts en dues jornades, però això no significa res. Portaven des del desembre sense perdre un partit i ara es poden estar trenta jornades sense perdre'n un altre cop. Són un dels millors equips d'Europa i del món i per competir amb ells hem d'estar preparats".

Preguntat per com està el seu company a la defensa Carles Puyol, que diumenge a Pamplona va rebre un cop a la cara i aquest dilluns a la tarda se sabrà si pot jugar aquest dimecres al Bernabéu, Piqué ha dit: "Coneixent el Puyi podria estar preparat per jugar dimecres. Si pot jugar, segur que jugarà al Bernabéu".

Finalment, a Piqué li han preguntat si creu que el Barça ha estat hegemònic durant aquests últims anys. "Guanyar 14 de 19 títols és una cosa que poden fer pocs equips en la història. No sé si és hegemonia. Hem fet molt i queda encara molt per guanyar", ha conclòs.

stats