Futbol
Esports Barça 09/04/2012

La gestió de les targetes grogues abans del clàssic

A dos partits del Barça-Madrid del Camp Nou, el conjunt blanc té quatre futbolistes amenaçats de sanció amb quatre grogues, mentre que els blaugranes en tenen tres

N. Arroyo
1 min
Thiago i Busquets protesten a Ayza Gámez l'expulsió

BarcelonaNo és el tema que més preocupa ni a Pep Guardiola ni a José Mourinho, però la gestió de les targetes grogues a dos partits del decisiu Barça-Madrid del Camp Nou pot ser determinant per resoldre les alineacions que tots dos tècnics poden plantejar en el clàssic.

El Reial Madrid té quatre futbolistes amenaçats de sanció, amb quatre grogues. Es tracta de Pepe, Xabi Alonso, Cristiano Ronaldo i Fabio Coentrao. Amb tres, també perilla la presència al clàssic de Gonzalo Higuaín i Kaká. Abans de trepitjar el Camp Nou, als blancs encara els queda visitar el Vicente Calderón (dimecres a les 22 h) per jugar el derbi contra l'Atlètic de Madrid i rebre l'Sporting de Gijón al Santiago Bernabéu (dissabte a 20 h).

El Barça té Keita, Valdés i Alexis a una groga de la sanció. Cesc Fàbregas complirà el cicle de 5 targetes aquest dimarts contra el Getafe (20 h) i netejarà el seu compte d'amonestacions, que feia setmanes que estava estancat a quatre grogues. Amb tres, també hauran de vigilar Thiago Alcántara (a qui el Comitè de Competició va retirar una de les grogues que va veure a Mallorca), Andrés Iniesta i Dani Alves per no perdre's el clàssic per sanció. A més del Getafe dimarts al Camp Nou, el Barça haurà d'anar al Ciutat de València per jugar contra el Llevant (dissabte a les 22 h).

stats