Futbol
Esports Barça 13/06/2012

Gonzalo Higuaín: "Leo Messi va en moto, és un plaer jugar amb ell"

L'argentí s'ha sincerat en una entrevista al diari argentí 'Olé' per elogiar el seu company de selecció, de qui diu "que és increïble", i per reconèixer que el seu any al Madrid ha sigut "molt dur"

Ara
1 min
Gonzalo Higuaín, després de marcar a Bilbao

BarcelonaGonzalo Higuaín es considera un privilegiat per compartir equip amb Leo Messi quan juguen amb la selecció argentina. "És un plaer jugar amb ell. És un jugador increïble. És molt fàcil entendre's amb algú que juga així", reconeix el madridista en unes declaracions recollides pel diari argentí 'Olé'.

El davanter blanc fa broma quan recorda algun dels grans gols de Messi amb l''albiceleste' i la velocitat amb què els ha executat. "Ell va en moto. Recordo una jugada contra l'Equador. Ell venia des de darrere quan li vaig tornar una pilota, i els va superar a tots".

El jugador del Reial Madrid reconeix que aquesta temporada "ha sigut molt dura" perquè no ha jugat tant com "esperava", en benefici del seu company d'equip Karim Benzema, que l'ha relegat a la suplència. Però de seguida deixa clar que sempre es va sentir una peça important. "Em va fer sentir bé marcar el gol que ens va donar el campionat", rememora.

stats