BARÇA
Esports Barça 29/10/2012

El grup Fanàtics Barça diu que la Grada d'Animació no ha mort i carrega contra el comunicat dels Mossos

En un comunicat, el grup diu que seguirà lluitant pel projecte i titllen el comunicat dels Mossos d'Esquadra de "vergonyós" i d'una "matussera excusa que atempta contra la dignitat dels grups d'animació"

Ara
2 min

BarcelonaEl grup Fanàtics Barça ha fet un comunicat per defensar el projecte de la Grada d'Animació que impulsa el club blaugrana. "El projecte de la Grada d'Animació per a nosaltres i la gent que representem ni ha mort ni el pensem deixar morir", diu el comunicat, que afegeix: "Si durant dos any hem lluitat pel projecte i hem superat tot els entrebancs i paranys que se'ns han anat posant pel camí, no abandonarem ara, que estem tan a prop de veure la llum".

Sobre el comunicat dels Mossos d'Esquadra, Fanàtics Barça diu: "El comunicat dels Mossos és vergonyós. És fals, una matussera excusa que atempta contra la dignitat dels grups d'animació, contra els socis del Barça i contra la pròpia institució". Expliquen que no estan d'acord amb el que diu la policia catalana perquè els Mossos centren els problemes en els grups i no en les persones i diuen que, qualsevol grup que els Mossos considerin que pot perjudicar la grada "voluntàriament es retirarà del projecte".

Fanàtics Barça nega que la Grada d'Animació permeti que entrin al Camp Nou grups de seguidors radicals i violents perquè "tots els integrants de la grada seran socis del Barça [...] i el soci i abonat pot accedit al Camp Nou els dies de partit a no ser que estigui sancionat, i aquests ja estan exclosos del projecte". A més, segons el grup, l'accés a la Grada d'Animació serà competència dels Mossos, que són els que controlaran qui hi accedeix i qui no.

A més, el grup Fanàtics Barça lamenta la reacció del club blaugrana, que va descartar el projecte després del comunicat de la policia catalana. "La Junta té el mandat de l'Assemblea de tirar endavant el projecte de grada amb el vist-i-plau dels Mossos d'Esquadra i, si el projecte presentat no l'ha obtingut encara, el club ha de fer les modificacions oportunes per obtenir-lo i no pas enterrar el projecte com volen", conclou el comunicat.

stats