Publicitat
Publicitat

LLIGA DE CAMPIONS

El guanyador de la Lliga de Campions podria ingressar 31,5 milions d'euros

El Barça, guanyador de la Supercopa d'Europa davant el Porto per 2-0, rebrà 2,5 milions d'euros per aquest títol, mentre que el club portuguès ingressarà 2 milions

Els trenta-dos clubs participants en aquesta edició de la Lliga de Campions ingressaran un mínim de 7,2 milions d'euros per disputar la fase de grups, mentre que el guanyador podria arribar a guanyar 31,5 milions, segons el sistema de distribució d'ingressos de la màxima competició continental per a la temporada 2011/2012.

Al 'bonus' de participació de 3,9 milions d'euros que rebrà cada equip participant, cada club ingressarà 550.000 euros per partit jugat, segons ha informat l'organisme europeu en la seva pàgina web. La Lliga de Campions també dota de 'bonus' de rendiment, 800.000 euros per cada partit guanyat i 400.000 per empat en la fase de grups.

Els equips que aconsegueixin classificar-se pels setzens de final rebran 3 milions d'euros, els quartfinalistes 3,3 i els semifinalistes 4,2 milions. El campió ingressarà 9 milions i el subcampió 5,6.

D'altra banda, el Barça, guanyador de la Supercopa d'Europa davant el Porto portuguès per 2-0, rebrà 2,5 milions d'euros per aquest títol, mentre que el club lusità ingressarà 2 milions.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT