Barça
Esports Barça 14/12/2012

El Barça reconeixerà aquest diumenge la trajectòria de Deco, Sylvinho i Keita

Els tres futbolistes rebran un homenatge abans del partit contra l'Atlètic de Madrid

Ara
1 min
Deco, Sylvinho i Keita

BarcelonaEl Barça reconeixerà aquest diumenge la trajectòria de Deco, Sylvinho i Keita, que assistiran a la Llotja del Camp Nou per presenciar el partit entre el Barça i l'Atlètic de Madrid. "En tots tres casos, es tracta de jugadors que després de la seva etapa al Barça van marxar a un altre club i no van tenir l'oportunitat d'acomiadar-se de l'afició blaugrana", recorda el club.

El president Sandro Rosell rebrà els tres protagonistes a la zona noble de l'estadi, on seran obsequiats amb un record de la seva etapa al club. Posteriorment, pocs minuts abans que comenci el partit, sortiran a la Llotja i s'anunciarà per megafonia la seva presència al camp, perquè puguin rebre el reconeixement del públic.

Keita s'està entrenant aquests dies amb el primer equip del Barça. Està previst que tant Deco com Sylvinho participin en el partit benèfic que es disputarà al Mini en benefici de 'La Marató'. Els dos exfutbolistes compartiran terreny de joc amb esportistes com Marc Márquez, Aleix i Pol Espargaró, Àlex Corretja, Fernando Belasteguin o Dani Juncadella, i famosos com Santi Millán, Bruno Oro i Sergi Mas.

stats