Reial Madrid
Esports Barça 12/05/2011

Casillas: "A la final de Champions no animaré ni el Barça ni el ManU, jo vaig amb el futbol"

En l'acte de presentació del seu perfil social a Facebook, el porter del Reial Madrid ha dit que espera una final "on guanyi el millor" i ha parlat també per valorar la temporada de l'equip blanc, que ha catalogat de "molt bona, de 8"

Redacció
1 min

BarcelonaIker Casillas ha valorat avui la temporada del seu equip com a "molt bona" després de guanyar la Copa del Rei i ha confessat que posaria "un 8 de nota".

"Si en pretemporada em diuen que serem campions de Copa, subcampions de Lliga i semifinalistes de la Champions, ho hauria signat. És cert que sempre vols més, però aquesta temporada és un pas endavant molt bo".

El porter del Reial Madrid ha confessat que no ha felicitat personalment els jugadors del Barça, tot i que sí que ho ha fet en general. "Els dono l'enhorabona. Han fet un campionat molt seriós i molt bo. Els felicito de part meva i en nom del Reial Madrid, ja que ells van ser molt respectuosos quan vam guanyar la Copa del Rei".

Sobre la relació amb els companys de selecció, ha dit que la relació "segueix sent molt bona" i que "amb el pas del temps, el que pugui haver passat sobre el camp s'oblidarà i tot tornarà a la normalitat sense problemes".

Trist per no haver arribat a la final de Wembley, Casillas ha apuntat que no veu cap favorit, ja que tant el Barça com el Manchester United "són equips molt grans". "No em decanto per cap equip, jo vaig amb el futbol. Espero que hi hagi esportivitat, perquè el més important és gaudir d'una final bonica i que guanyi el millor. A un partit, tot pot passar".

Sobre Mourinho, Casillas ha dit que donaria "la cara" per ell i ha explicat que la imatge que projecta en roda de premsa no té res a veure amb "els detalls que té cap al vestidor", detalls que, segons afirma el porter, "no tenen altres persones".

stats