Barça
Esports Barça 12/03/2013

La premsa italiana reconeix que aquest Barça ha sigut "massa Barça per al Milan"

Les cròniques digitals dels principals mitjans de comunicació d'Itàlia diuen que Messi "és d'un altre planeta" i que la nit ha sigut "un malson" per al Milan

N.a.
1 min
Portada del 'Corriere dello Sport'

BarcelonaLa premsa italiana elogia la gesta del Barça després de remuntar el 2-0 de San Siro i lamenta que l'encert blaugrana hagi desfet amb massa facilitat la renda de dos gols que ha intentat defensar el Milan al Camp Nou. "Massa Barça per al Milan" titula el 'Corriere dello Sport' en la seva edició digital, i defineix el partit de Leo Messi "de xou".

Al popular 'La Gazzetta dello Sport', s'afirma que "Messi i el Barça són d'un altre planeta" i es destaquen les xifres de l'argentí, que ara ja és el segon màxim golejador de la Lliga de Campions, només darrere del madridista Raúl González.

A 'Sky' es defineix la nit "de malson" per al Milan i es valora "d'estelar" l'actuació de Messi. Al diari 'Repubblica', obren amb un descriptiu "Xou de Messi, pòquer del Barça, Milan eliminat".

A l'anada, la premsa italiana havia lloat l'actuació "d'un Milan d'ensomni" i havia presumit d'haver fet baixar "els marcians del Barça a la terra".

stats