Barça
Esports Barça 13/07/2011

Wilshere demana a Cesc que sigui "un home" i mostri seva lleialtat a l'Arsenal

El jove migcampista de l'Arsenal ha matisat les declaracions al seu Twitter personal per recordar que l'any passat, Cesc sí que va ser lleial amb el club anglès i que "és un gran model de conducta" per a ell

Efe
2 min
Wilshere, lluitant contra la defensa del Sunderland

LondresEl migcampista de l'Arsenal Jack Wilshere ha demanat avui al seu capità, Cesc Fàbregas, que sigui un "home" i mostri lleialtat al club en el qual ha jugat les últimes vuit temporades. L'anglès ha apuntat que qualsevol equip que aspira a guanyar "ha de mantenir els seus millors jugadors" i que seria "vergonyós" perdre el seu capità abans de començar la temporada, en declaracions recollides per l'agència PA.

"La lleialtat és una part important del futbol, és el que mostra si ets un home de veritat o no", ha dit Wilshere, que es troba a l'Àsia amb l'equip en una gira a la qual Cesc no ha acudit al·legant problemes físics. El migcampista britànic, de 19 anys, ha assegurat que se sentiria "desolat" si Cesc abandonés l'Arsenal per tornar al club català, on es va formar com a futbolista.

Wilshere, però, ha matisat les seves declaracions i ha deixat clar que Cesc "és un gran model" per a ell. "Hauríem de tenir més jugadors com ell. He dit que ha sigut sempre un gran model de conducta per a mi. Com puc haver-li demanat que ha de ser més home?", ha dit.

El futbolista anglès també ha recordat que "Fàbregas va mostrar l'any passat la seva lleialtat" i espera "que aquesta temporada ell i alguns altres jugadors facin el mateix. Llavors veurem si podem guanyar títols o no", ha afirmat el futbolista anglès.

Wilshere ha recalcat també la importància que tant el català com el seu company al centre del camp, el francès Samir Nasri, continuïn a l'Arsenal la temporada que ve perquè l'equip sigui competitiu i mantingui les opcions de guanyar títols.

Diversos clubs anglesos s'han acostat durant aquesta pretemporada a Nasri, a qui només li queda un any de contracte amb els gunners, mentre el seu entrenador, el francès Arsène Wenger, tracta de retenir-lo a l'equip.

stats