Barça
Esports Barça 08/02/2012

Clemente: "Messi és del planter entre cometes. Messi era Messi i només l'han polit"

El tècnic basc ha matisat els elogis a La Masia del Barça, assegura que Guardiola "no és el millor entrenador del món, només el que més ha guanyat" i diu que no li agrada "el seu futbol quan reté la pilota"

Ara
2 min

BarcelonaEn una entrevista concedida a la revista Quality Sport, Javier Clemente ha parlat clar i català per criticar gairebé tots els punts més calents de l'actualitat futbolística. Sobre la política de filial del Barça, ha comentat que amb Messi no s'ha fet gaire més que "fitxar al millor nen de l'Argentina". "No l'han fet jugador. Messi era Messi i només l'han polit. És del planter entre cometes", afirma.

També ha comentat que "Guardiola no és el millor entrenador del món", només és "el que més ha guanyat". I insisteix en què no li agrada el seu futbol "quan reté la pilota". Clemente, però, ha comentat que els catalans "són els únics que saben jugar bé al toc" i que la resta "són imitacions perilloses".

L'entrenador de Barakaldo tampoc perd l'ocasió de carregar contra el Madrid i assegura que "té enveja" de l'Athletic per la seva política de gent de la casa. "Cristiano ja no té edat per aprendre. Amb 13 anys era quan haguessin hagut d'enviar-lo a casa", com va fer ell amb Sarabia per "indisciplinat".

Clemente s'ha mostrat molt crític també amb Bielsa i ha rebaixat l'eufòria dels bascos entorn al tècnic argentí. "Bielsa no és Déu. Amb ell, l'equip no ha anat endavant. No hem guanyat res ni ha canviat gaire l'estil", ha dit. També ha afegit que espera morir sense veure cap estranger a l'Athletic. "Si el veig, deixaré d'anar a San Mamés i encapçalaré el grup que es mengi al president".

Per últim, ha comentat que Maradona, "que va ser grandiós com a jugador", "no ha fet ni la meitat del que hagués pogut fer per la juventud" i creu que molts cops "ha pixat fora de test".

stats