Barça
Esports Barça 18/05/2012

Gaspart: "Jo he intentat que Laporta i Rosell fessin les paus, però no ho he aconseguit"

L'expresident del Barça, que reconeix que no es tornaria a presentar a unes eleccions perquè va ser "un mal president", espera que "algun dia s'imposi el seny" al Barça i Laporta i Rosell "trobin la fórmula per no atacar-se"

Ara
1 min

BarcelonaJoan Gaspart voldria que Joan Laporta i Sandro Rosell milloressin la seva relació pel bé del Barça. En unes declaracions fetes a COMRàdio Barcelona, l'expresident blaugrana ha confessat que ha intentat "que Laporta i Rosell fessin les paus", però no ho ha aconseguit. "Hem d'esperar que algun dia el seny s'imposi i trobin la fórmula, no per ser íntims amics, però sí per no atacar-se, o no atacar l'un la gestió de l'altre".

L'expresident del Barça creu que "Laporta està en el seu dret de tornar-se a presentar", però avisa que ell no ho faria perquè reconeix que va ser "un mal president però un més que acceptable vicepresident".

Per Gaspart, "Tito Vilanova ho farà molt bé" i afronta la seva etapa amb "fe, esperança i il·lusió". A més, valora la gestió de la renovació de Guardiola i diu que està convençut que "la junta directiva del Barça va fer tot el possible perquè Guardiola es quedés perquè tenia molt clar que era el que la gent volia".

stats