Barça
Esports Barça 02/05/2012

Cruyff: "Entrenar el Barça consumeix molt, Guardiola fa bé de marxar"

El tècnic holandès considera que és un encert deixar la banqueta del Barça si Guardiola "no se sent amb forces per seguir"

Ara
1 min
Andreu Subies, president de la FCF, Artur Mas, president de la Generalitat i Johan Cruyff, seleccionador català.

BarcelonaEn declaracions recollides a la cadena Cope, Johan Cruyff ha valorat la marxa de Guardiola del Barça. "Crec que ha encertat. Entrenar el Barça és una tasca que consumeix molt, ha fet un treball extraordinari i s'han de tenir forces per seguir, sobretot en una època molt difícil, amb molts canvis", opina l'holandès.

L'entrenador del Dream Team creu que "deixar algú fora i guanyar tots els títols costa molt" i apunta que el desgast mai prové "d'una única cosa, que són diverses".

Cruyff ha deixat clar que no tenia cap indici de la no-renovació del de Santpedor però, mirant enrere, reconeix que "el seu comportament i que li costés tant decidir-se" feien pensar en el seu adéu. Guardiola, ara, es prendrà un descans que Cruyff veu "més que merescut".

El seleccionador català vol esperar "a veure com va" per valorar l'elecció de Tito Vilanova, de qui reconeix que "té una base important i és d'aquí", i que tindrà la difícil missió "d'haver de guiar les coses".

stats