Barça
Esports Barça 18/01/2012

Jonathan Soriano fitxarà pel Red Bull Salzburg

El Barça i l'equip austríac tancaran l'acord en breu, segons el vicepresident Josep Maria Bartomeu, i el club blaugrana cobraria 800.000 euros més variables

Ara
1 min

BarcelonaEl jugador del filial del Barça Jonathan Soriano ha vist que Pep Guardiola no compta amb ell per cobrir la baixa de David Villa, tot i que ho va valorar, i ha decidit acceptar una de les ofertes que tenia sobre la taula per marxar en aquest mercat d'hivern, la del Red Bull Salzburg. L'equip de la Primera Divisió austríaca ja el volia fitxar aquest estiu, abans que Soriano, que acabava contracte aquest 30 de juny, es lesionés, i ara ha tornat a la càrrega. Soriano, però, tenia altres ofertes sobre la taula, com la del Benfica, el Saragossa i l'Sportig de Gijón, segons Mundo Deportivo.

El vicepresident esportiu del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha confirmat a Rac1 que l'acord està gairebé fet: "La negociació l'estem fent, és possible que properament anunciem que s'arriba a un acord. Estem a la fase dels serrells. No podem dir xifres, però hem de tenir en compte que és un jugador que ja podria firmar per un altre equip per incorporar-se a l'estiu. Al jugador li donen uns avantatges econòmics si marxa ara". Segons la Cadena SER, l'acord entre el Barça i el Red Bull Salzburg, és de 800.000 euros més variables, i Jonathan Soriano fitxaria pel club austríac fins al juny del 2015, i es podria tancar aquest dijous.

stats