De Jong parla de "falta de personalitat" i Sergi respon: "Estem jugant amb nens"

El tècnic també lamenta les nombroses lesions musculars: "És molt estrany, i és important per al futur de l'equip que els jugadors no pateixin tant"

2 min
Frenkie De Jong

BarcelonaEl Celta s'ha fregat les mans amb la fragilitat mostrada pel Barça en una segona meitat en què s'ha tirat a les escombraries la feina ben feta al primer temps. "A la segona part hem estat molt aturats. Ens ha faltat personalitat. Ens hem d'oferir més. Aquest partit era molt important: és un cop molt dur per a nosaltres", ha analitzat Frenkie de Jong als micròfons de Movistar, just després de l'últim gol del conjunt gallec, que ha arribat 40 segons després dels cinc minuts afegits. "Crec que cinc minuts d’afegit ja eren bastants, i després ha afegit un minut més per un servei de banda. No ho havia vist mai, això. Quan nosaltres anem darrere en el marcador això no passa", s'ha queixat el migcampista neerlandès, un dels pocs jugadors que han donat la cara a la segona part.

Sergi Barjuan, per la seva banda, ha bolcat gran part de les seves explicacions amb les tres lesions musculars –Ansu, Eric i Nico– que l'equip ha patit contra el Celta. "No vull que serveixi d'excusa, però gestionar el Barça en aquests moments no és fàcil, perquè hi ha moltes lesions. Quan es recuperin efectius, aquest equip podrà lluitar per coses", ha dit el tècnic. "Com explico que hi hagi tantes lesions musculars? No ho sé, és una situació molt estranya. S'hauria de saber què passa, buscar les raons... Perquè els jugadors no pateixin més, perquè això és molt important per al futur de l'equip", ha insistit Sergi.

El tècnic interí, que ha dirigit el seu últim partit amb el primer equip, també ha valorat les declaracions de De Jong parlant de la falta de personalitat de l'equip. "Si mires la plantilla estem jugant amb nens. És difícil fer aquestes valoracions, perquè ens falten molts jugadors... Quan hi som tots, els entrenaments són millors i la competència puja perquè tots volen jugar. En aquests moments anem amb les peces comptades". Per acabar, el tècnic no ha entrat a valorar l'actitud visiblement passota de Coutinho quan l'ha fet posar-se a escalfar al primer temps quan Ansu s'ha lesionat: "No estic pendent del que passa a la banqueta. No ho sé..."

stats