Barça
Esports Barça 01/12/2011

Cardoner: "Si ens creiem que podem guanyar, ho farem, i hem de traslladar aquesta actitud als aficionats"

El vicepresident de l'àrea social del Barça ha demanat més confiança dels socis. Espera que la sanció de Piqué "no vagi més enllà" i diu que el projecte de la Grada Jove "evoluciona favorablement"

Ara
1 min

BarcelonaJordi Cardoner, vicepresident de l'àrea social del Barça, ha repassat l'actualitat blaugrana al programa Tercera Graderia d'ONAfm. Cardoner s'ha mostrat confiat i optimista sobre la dinàmica de l'equip, encara que el Reial Madrid estigui a tres punts de diferència. "El públic és optimista. Donarem suport a l'equip i esperem aconseguir els tres punts al Bernabéu. Veig una diferència recuperable i m'agradaria traslladar aquest entusiasme als seguidors. Si ens creiem que podem guanyar, ho farem".

Sobre la polèmica amb la groga a Gerard Piqué, Cardoner espera que "la sanció no vagi més enllà", però assegura que "no passarà res" si divendres sancionen Piqué amb un partit més.

De l'horari de la tornada de Copa del Rei contra l'Hospitalet, ha valorat que és un bon horari perquè permet al Barça jugar el dia 22 i no el 21 i espera que "puguin venir nens a l'estadi". De tota manera, deixa clar que "són la Federació i les plataformes televisives els que posen els horaris i el Barça no pot decidir".

Per acabar ha avançat que el projecte de la Grada Jove "evoluciona favorablement". "Quan passin les festes es començarà un període de preinscripció per saber quanta gent s'hi vol adherir. S'han deixat enrere els punts de discòrdia i esperem no tenir problemes i poder comptar amb totes les persones".

stats