Barça
Esports Barça 22/12/2012

Roura: "Era un partit especial per tot el que havia envoltat aquesta setmana"

L'ajudant de Tito Vilanova assegura que l'equip està portant la baixa del tècnic "amb naturalitat i tranquil·litat"

Natàlia Arroyo
2 min
Jordi Roura, a la banqueta de l'estadi José Zorrilla

BarcelonaIncòmode en roda de premsa i lleugerament nerviós, Jordi Roura ha comparegut davant els mitjans de comunicació per reconèixer que el d'aquest dissabte contra el Valladolid "era un partit especial per tot el que havia envoltat aquesta setmana". "Des del punt de vista futbolístic, no ha canviat res en aquests dies –ha analitzat–. La primera meitat hem portat el pes del partit i hem tingut les nostres ocasions, i el Valladolid no ha arribat gaire. El gol ens ha donat confiança, i en la segona meitat fins i tot hauríem pogut ampliar l'avantatge, però al final fins i tot hem pogut patir una mica", ha comentat l'ajudant de Tito Vilanova, que ha explicat que l'alineació ja la tenien decidida amb el de Bellcaire d'Empordà des de fa temps.

"Han sigut uns dies difícils, per tot el que m'uneix al Tito. Però tot ha sortit bé i tenim un optimisme important sobre el seu estat de salut. A mesura que han anat passant els dies, tothom s'ha anat animant. Estem portant això amb naturalitat i tranquil·litat", ha apuntat Roura, que ha deixat clar que l'equip no ha canviat la programació d'entrenaments. "El Tito és una persona molt estimada dins el grup".

L'equip ha rebut la notícia de l'alta hospitalària poc abans de sortir al camp: "Quan ho he sabut, ho he transmès a l'equip. Ha sigut una gran alegria per a tots". "Un cop més, aquest equip ha demostrat la seva ambició. L'ofici d'aquests jugadors és espectacular", ha recordat Roura.

Sobre la samarreta dels jugadors, que han lluit el lema 'Seny, pit i collons' abans de jugar contra el Valladolid, Roura ha explicat que és l'estat que té Tito Vilanova al seu WhatsApp. "Té a veure amb temes del mòbil, però no sé ben bé què és perquè no hi entenc gaire de xarxes socials i aquestes coses", ha dit Roura per tancar.

stats