BARÇA
Esports Barça 12/03/2013

Jordi Alba: "Al Milan l'hem entre guanyat tots, els jugadors i l'afició"

El defensa blaugrana diu a TV3 que ara, de cara als quarts de la Champions, prenguin nota del que va passar a San Siro contra el Milan

Ara
1 min
Jordi Alba celebra el gol que ha aconseguit contra el Milan / JAVIER SORIANO / AFP PHOTO

BarcelonaEl defensa del Barça Jordi Alba, autor del quart gol dels blaugranes en l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions, ha assegurat després del partit contra el Milan que l'equip ha patit, però que al final els ha sortit "el partit perfecte".

"Al Milan l'hem guanyat entre tots, els jugadors i l'afició", ha dit Alba a TV3, que ha definit el partit com "una victòria molt agradable".

"Hem jugat molts partits molt bé, però aquest amb intensitat i amb la manera de jugar a futbol, ha estat un partit molt complet", ha afegit Alba, que ha explicat la situació dels últims partits: "Aquests tres últims partits ens faltava una mica d'intensitat i contra el Milan hem estat molt bé".

Alba ha destacat el suport dels seguidors: "L'afició és un més de l'equip" i ha avisat, de cara als quarts de final de la Lliga de Campions: "Hem d'aprendre de l'eliminatòria contra el Milan, sobretot del partit d'anada".

stats