BARÇA
Esports Barça 13/12/2018

Jordi Alba: “Pensem més en la Champions”

El lateral català admet que el desig principal del vestidor blaugrana passa pel torneig continental

Albert Nadal
2 min
Jordi Alba, lateral del Barça, durant un acte publicitari organitzat per Adidas a Barcelona.

BarcelonaJordi Alba, pendent de renovar el seu contracte amb el Barça -l’actual finalitza el 2020-, no es mostra preocupat. “Sempre he dit que el meu desig és continuar aquí durant molts anys; ara és el Barça el que ha de decidir i pensar el que és el millor per al club”, repeteix últimament quan li pregunten per la qüestió. L’últim cop, ahir, durant la presentació d’un acte promocional d’Adidas, la marca esportiva que el patrocina.

El lateral català va repassar l’actualitat blaugrana atenent els mitjans i va tractar un dels temes més destacats d’ahir, el sorteig de Copa, que va aparellar el Barça amb el Llevant als vuitens de final. “És un rival difícil, a casa seva és molt complicat guanyar-los. Segur que serà una eliminatòria molt oberta, però confiem passar de ronda”, va manifestar Alba. Això sí, el defensa blaugrana va admetre: “És cert que aquest any potser tenim la ment més centrada en la Champions. Volem passar l’eliminatòria de vuitens, que fa anys que no juguem les semifinals. Haurem d’intentar guanyar el rival que ens toqui -el sorteig se celebrarà dilluns vinent-, que segur que serà un bon oponent i molt complicat de guanyar”. D’aquesta manera, Alba va expressar un desig prioritari del vestidor aquesta temporada i que el mateix Leo Messi ja va revelar en la presentació de l’equip en la disputa del Trofeu Joan Gamper, quan va afirmar que intentarien tornar a Barcelona “ aquella copa tan linda ”.

Bon rotllo amb Dembélé

D’altra banda, Jordi Alba també va parlar d’Ousmane Dembélé, notícia aquesta setmana tant per haver arribat dues hores tard a l’entrenament de diumenge al matí com per haver firmat un golàs dimarts contra el Tottenham. “És un jugador important per a nosaltres, que és jove. Al final, tothom es pot equivocar, però al vestidor mai hi hagut mal rotllo amb ell”. A més, el lateral blaugrana va destacar el joc del francès: “Està complint al terreny de joc. Ara bé, tot el que pugui millorar fora dels partits, doncs millor, però estem encantats amb ell”.

Pel que fa a temes més delicats, Alba va tirar pilotes fora i no va voler entrar a valorar els xiulets del Santiago Bernabéu dimecres a Isco en la derrota (0-3) dels blancs davant del CSKA de Moscou. Sobre una hipotètica arribada de l’exmadridista Álvaro Morata al Barça, Alba li va obrir les portes de bat a bat: “Si aquest interès existeix, seria ben rebut al vestidor, com ho són tots els companys”.

stats