PRETEMPORADA
Esports Barça 07/08/2012

Jordi Alba, Villa i Fontàs, convocats per volar a Göteborg i Bucarest

Jonathan dos Santos, amb una sobrecàrrega, no s'ha entrenat aquest dimarts i es queda a Barcelona

Ara
1 min
David Villa i Adriano s'entrenen a Sant Joan Despí

BarcelonaEl Barça afrontarà l'última fase de la pretemporada amb dos amistosos contra el Manchester United, dimecres, a Göteborg, i el Dinamo de Bucarest, dissabte, a la capital de Romania.

El cos tècnic ha facilitat la llista de 24 jugadors que participaran a la minigira, entre els quals figura Jordi Alba, que s'incorpora a la disciplina blaugrana aquest dimecres després de la disputa de l'Eurocopa i els Jocs. També hi haurà David Villa i Andreu Fontàs. El Guaje disposa de l'alta mèdica, però no l'esportiva, mentre que Fontàs entrava a la convocatòria encara sense l'alta mèdica. Adriano Correia, ja recuperat dels problemes al turmell, és un altre que torna.

Completen la relació quatre jugadors del filial: Tello, Ilie, Sergi Roberto i Rafinha. Per contra, Jonathan dos Santos es queda a Barcelona per culpa de la sobrecàrrega que arrossega al quàdriceps de la cama dreta.

Últim entrenament a Barcelona

Precisament, el migcampista mexicà ha fet treball específic al marge del grup en l'entrenament d'aquest dimarts al matí, l'últim a la Ciutat Esportiva abans del viatge a Suècia. Com en la sessió prèvia a Girona, Adriano ha pogut treballar al mateix ritme que els seus companys. L'equip viatja a Göteborg aquest dimecres al matí i des d'allà es traslladarà directament a Bucarest.

Convocatòria

Valdés, Pinto, Dani Alves, Piqué, Fàbregas, Puyol, Xavi, Villa, Iniesta, Alexis, Messi, Mascherano, Sergio, Pedro, Jordi Alba, Afellay, Adriano, Fontàs, Montoya, Bartra, Tello, Ilie, Sergi Roberto i Rafinha.

Baixes: Thiago, Abidal, Cuenca, Muniesa i Dos Santos.

stats