Barça
Esports Barça 25/01/2013

Roura: "Aquests jugadors han tornat a donar una lliçó. Se m'acaben els qualificatius"

L'ajudant de Tito Vilanova elogia l'esforç dels seus futbolistes i celebra haver superat una "eliminatòria difícil" contra el Màlaga

N.a.
1 min
Jordi Roura, a la banqueta de La Rosaleda

BarcelonaSatisfet amb el pas a semifinals i satisfet per com l'equip ha resolt una "eliminatòria difícil". "A Barcelona, el Màlaga ens va empatar a dos, que era un resultat dolent per a nosaltres. Hem hagut de venir aquí a guanyar el partit, a competir al màxim. En el global de l'eliminatòria, però, crec que hem merescut passar", ha analitzat el tècnic.

"Avui els jugadors han tornat a fer un partit extraordinari –ha seguit l'ajudant de Vilanova–. Una vegada més, i ja en van moltes, aquests jugadors han tornat a donar una lliçó. Se m'acaben els qualificatius", ha dit Roura per elogiar l'esforç dels seus futbolistes. De fet, Roura considera que en la segona meitat l'equip ha fet un gran partit. "Al principi el partit anava una mica esbojarrat però després l'hem controlat una mica més".

Roura no ha volgut queixar-se de l'estat de la gespa, molt relliscosa, però sí ha reconegut que "era incòmode jugar". "Especialment al primer temps hem tingut alguna pèrdua de pilota que ens ha donat problemes".

L'ajudant de Tito Vilanova ha evitat polemitzar sobre l'acció del 2-2, amb Cesc a terra. Tampoc ha volgut comentar encara l'enfrontament en semifinals contra el Reial Madrid. Roura, a més, ha aclarit que el canvi de Messi ha sigut "per precaució" i ha celebrat l'estat de forma de Dani Alves.

stats