BARÇA
Esports Barça 20/09/2012

Jordi Alba torna a entrenar-se amb el grup

El jugador segueix recuperant-se del procés gripal i en principi podria estar disponible per al partit d'aquest dissabte contra el Granada al Camp Nou (22 hores)

Efe
1 min

Sant Joan DespíEl lateral esquerre Jordi Alba, absent en els dos últims partits del Barça a causa d'una forta grip, ha tornat a entrenar-se aquest dijous amb el grup. L'equip ha fet una suau sessió de recuperació a la Ciutat Esportiva Joan Gamper després de guanyar l'Spartak en el primer partit de la Lliga de Campions.

Alba es va perdre el partit de Getafe i també el de dimecres a la nit a causa d'una grip que fins i tot el va obligar a ser hospitalitzat i a ser tractat amb antibiòtics perquè no remetia la febre, però sembla que ja podrà jugar aquest dissabte contra el Granada al Camp Nou (22 hores).

L'entrenament d'aquest dijous, com és habitual després d'un partit, ha estat una sessió de recuperació per als jugadors que van ser titulars contra els moscovites i el primer per preparar el pròxim partit de Lliga.

A més dels jugadors disponibles del primer equip, minvat per les lesions dels centrals Carles Puyol i Gerard Piqué, així com per les del migcampista Andrés Iniesta i les de llarga durada d'Isaac Cuenca, Muniesa i Eric Abidal, han participat a l'entrenament Cristian Tello, Sergi Roberto, Miguel Bañuz i Carles Planas, del filial.

stats