Futbol
Esports Barça 05/10/2011

Mourinho és sancionat amb dos partits per posar el dit a l'ull de Tito Vilanova, que en rep un

L'ajudant de Guardiola també ha sigut castigat amb un partit i una multa econòmica de 600 euros per participar d'aquests incidents. El club no farà cap comunicat al respecte

Ara
1 min
José Mourinho, a Cornellà-El Prat.

BarcelonaJosé Mourinho ha rebut avui la sanció per l'acció que va protagonitzar en la final de la Supercopa d'Espanya en què va agredir Tito Vilanova posant-li el dit a l'ull. El Comitè de Competició ha decidit que el seu càstig sigui de només dos partits, com s'explica en la resolució emesa per la Federació Espanyola.

El jutge ha desestimat part del recurs del Madrid, on deia que l'acció de Mourinho va venir precedida d'una provocació del tècnic del Barça, però sí que ha considerat que es tracta d'una falta lleu perquè no va haver-hi lesions ni Mourinho tenia intenció de fer mal a Vilanova. Per aquest motiu el Jutge de Competició ha reduït de tres a dos la sanció al portuguès, a més 600 euros de multa al tècnic i 180 euros al club blanc. En cap cas els partits de sanció s'hauran de complir en partits de Lliga o de Copa del Rei i sí en futures Supercopes d'Espanya.

Respecte a la sanció de Vilanova, implicarà un partit de sanció per al tècnic, 600 euros de multa a l'implicat i 90 euros per al club. En aquest cas el Jutge sí que ha entès que hi havia provocació prèvia de Mourinho i per això només haurà de complir un partit de sanció. El Barça no va presentar al·legacions en el seu moment i no s'espera que ho faci ara, segons han assegurat fonts del club.

stats