Barça
Esports Barça 08/09/2011

Murtra: "Pep, un dels nostres"

Evarist Murtra, exdirectiu del Barça, ha obert l'acte d'entrega de la Medalla d'Or del Parlament a Pep Guardiola i ho ha fet lloant la figura humana del tècnic del Barça, la seva tasca al capdavant del primer equip i els valors que transmet

N.a.
1 min

BarcelonaEl primer parlament ha anat a càrrec d'Evarist Murtra, exdirectiu del Barça i amic personal de Josep Guardiola. "Em sento molt honrat per poder dirigir-vos unes paraules a una persona que m'aprecio tant, com és en Josep Guardiola", ha començat.

Murtra ha lloat la persona de Guardiola. "Ha aconseguit ser un referent per a molta gent, pels resultats objectius obtinguts i per com ho ha aconseguit". L'exdirectiu ha explicat com va conèixer Guardiola fa molts anys. "Des del primer dia, vaig veure que estàvem davant una persona molt educada", ha dit, una educació que van reforçar "els seus pares i Santpedor".

Emocionat, directe, Evarist Murtra ha seguit repassant les diferents sensacions que el contacte amb en Pep li ha anat produint en els últims anys. "Sempre ha tingut una forta sensibilitat per Catalunya. I pel Barça. Em va sorprendre gratament que em preguntés per coses del passat. La seva passió pel Barça anava més enllà del curt termini. Em va captivar".

"En la gestió esportiva, Pep és un innovador. Amb el seu staff tècnic, planifica tots els detalls. En Guardiola és un emprenador i té un alt sentit de la justícia. És una persona honesta i cada cap de setmana ha de lluitar per fer una alineació. El seu futur al Barça estarà molt lligat a la capacitat dels que l'envolten, de respectar aquestes decisions. En Pep té el do de la humilitat. Les seves rodes de premsa generen sempre confiança. Per tot això, Guardiola és un exemple".

Murtra ha tancat el seu discurs afirmant: "És un honor poder dir que en Pep és un dels nostres. Si seguim el seu exemple, no prendre'm mal".

stats