1a divisió
Esports Barça 21/04/2012

Els jugadors del Madrid, contraris a la idea de Mourinho de jugar amb 'trivot'

Segons desvela 'El País', després de l'últim clàssic del Camp Nou (2-2, Copa del Rei) els futbolistes ja no són partidaris de la tàctica conservadora contra els blaugranes

Ara
2 min
El tècnic portuguès José Mourinho ha castigat en més d'una ocasió els jugadors blancs quan no han compartit la seva opinió.

BarcelonaEls jugadors del Reial Madrid són contraris a la idea del seu entrenador de fer-los jugar amb el 'trivot' defensiu contra el Barça, i estan convençuts que aquesta no és la millor tàctica possible per fer mal als blaugranes. Així ho assegura 'El País', en l'edició d'aquest dissabte.

Segons explica, els futbolistes es van convèncer d'aquesta idea de manera definitiva a la tornada de la Copa del Rei. A l'anada, el 'trivot' no havia frenat el Barça, que havia guanyat al Bernabéu 1-2. I a la tornada, després d'un primer temps conservador, els blancs van sortir a l'atac a la segona meitat i van estar a punt d'eliminar els culers (el partit acabaria 2-2).

Segons explica, més d'un futbolista va confessar que "semblava que volia que ens estralléssim" amb la tàctica conservadora de l'anada. I que després de mantenir una actitud passiva abans de la tornada, quan el Barça es va avançar al Camp Nou (2-0 al descans), va dir a la banqueta: "No volíeu jugar a l'atac? No sou més llestos? Doncs aquí ho teniu, amb aquests no es pot jugar de cap altra manera". Però segons explica l'article, després que Mourinho "no digués res al descans", al segon temps els jugadors van sortir a l'atac per iniciativa pròpia i van estar a punt de capgirar el marcador.

"Des d'aquell dia, quan Mourinho vol fer servir el 'trivot' els jugadors s'hi han resistit". I així ha esta com el portuguès "ha començat a fer tàctiques alternatives, per dissimular l'aposta conservadora". Segons 'El País', els jugadors "no hi estan d'acord, però hi accedeixen. Excepte Özil, que és l'únic que s'atreveix a no fer cas estricte de les propostes del seu entrenador". Curiosament, l'alemany va ser substituït a l'anada de les semifinals contra el Bayern.

stats