Koeman estira les orelles a Pjanic: "Ha de millorar"

1 min
Ronald Koeman

BarcelonaRonald Koeman respirava tranquil des de la banqueta quan veia que els seus jugadors marcaven el segon i el tercer gol contra l’Elx i sentenciaven el partit. Així s’espolsava fantasmes com els del cap de setmana contra el Cadis. La victòria, cuinada en una segona part “amb ritme, profunditat i un joc molt millor”, permet que els blaugranes recuperin la tercera posició del campionat, però també deixa un futbolista assenyalat, Miralem Pjanic, substituït al descans després d’una actuació decebedora en els primers 45 minuts.

El tècnic va estirar les orelles al migcampista bosnià, debutant aquesta temporada al Barça i que encara no ha ofert un bon rendiment des que és al Camp Nou. Koeman va parlar d’ell a la roda de premsa fent equilibris per deixar les coses clares sense sentenciar-lo: “Ha de millorar en ritme de pilota i en posició. El que passa és que a vegades sembla que si canvies un jugador ell és el culpable, i no és així”. I aclaria que havia fet entrar Dembélé perquè necessitava “profunditat i obrir el camp”.

Koeman va intentar repartir les culpes explicant que en el primer temps tots els jugadors van estar “fluixos i sense ritme de pilota”, malgrat tenir “bona actitud” i dues ocasions clares per avançar-se. En canvi, va aplaudir la reacció dels seus jugadors després del descans, especialment la de Messi, que va liderar el triomf amb dos gols i participant en la jugada del tercer. “Segueix tenint una efectivitat impressionant”.

stats