Barça
Esports Barça 05/03/2021

Koeman: "Hem treballat molt per tenir aquest 'feeling' amb la gent"

Ara
2 min
Ronald Koeman en el duel contra el Cadis

BarcelonaL'entrenador del Barça, Ronald Koeman, s'ha mostrat aquest divendres molt orgullós de l'evolució de l'equip i de com ha tornat a connectar amb els aficionats culers. "Ja es nota al carrer. La gent que em parla està contenta. Han passat moments dolents i la sensació que tinc és que la gent està amb l'equip. Hem treballat molt per tenir aquest feeling amb la gent. Tant de bo que un dia torni a estar ple el camp, per tenir l'ambient i gaudir d'una nit com l'última contra el Sevilla", ha afirmat a la prèvia del partit de Lliga contra l'Osasuna.

Koeman ha destacat "l'ambient de l'equip" que ara "creu en si mateix" i torna a somriure. "L'altre dia, quan vaig veure l'equip celebrant els gols, fins i tot els suplents, per a mi va ser molt important. Que un vestidor estigui unit és la cosa més important, és un senyal que m'ha agradat molt". De l'aspecte purament esportiu, l'entrenador ha destacat la millora defensiva: "Últimament ha canviat que no hem fet gaires errors individuals. Hem sigut capaços de pressionar bé els contraris i tenir tres jugadors enrere ens ha donat una mica més de seguretat. També hem millorat la concentració a pilota parada".

També creu que uns quants futbolistes han fet un pas endavant per no deixar que Leo Messi porti ell sol tot el pes en atac: "És molt important tenir més efectivitat amb altres jugadors. No tot pot dependre del Leo. És important que hi hagi gent que marqui gols i és un bon senyal". Koeman espera continuar veient la progressió en l'equip aquest dissabte a El Sadar. "L'Osasuna és un contrari fort a casa", ha apuntat sobre un partit que sap que és clau per aprofitar-se del que passi al derbi madrileny de l'endemà.

"És important guanyar perquè sabem que diumenge hi ha un Atlètic de Madrid-Reial Madrid i que un dels dos o tots perdran punts. El nostre partit és el primer, no hem d'oblidar que nosaltres hem de guanyar, i després la cosa més important és que l'equip que va primer (l'Atlètic de Madrid) perdi punts", ha comentat. 

Poc després que s'acabi el derbi madrileny se sabrà el nom del nou president del FC Barcelona. Koeman no s'ha mullat respecte al resultat de les eleccions: "En general, tots tres han fet una bona campanya. Les frases i les paraules són per guanyar vots, i és normal. No tinc cap preferència. No els conec personalment".

stats