BARÇA
Esports Barça 22/01/2013

Laporta: "Jorge Mendes ens va oferir Cristiano Ronaldo i José Mourinho"

L'expresident blaugrana diu als micròfons de 'Al Primer Toque' d'Onda Cero que la millor decisió que va prendre com a president a nivell esportiu va ser confiar en Guardiola

Ara
2 min
Joan Laporta durant una intervenció al Parlament de Catalunya

BarcelonaL'expresident del Barça Joan Laporta ha passat aquest dilluns a la nit pels micròfons de 'Al Primer Toque' d'Onda Cero i ha repassat l'actualitat blaugrana. Laporta ha reconegut que quan ell era el màxim mandatari del Barça, el representant Jorge Mendes va oferir-li Cristiano Ronaldo i José Mourinho.

"Mendes ens va oferir Cristiano Ronaldo i ens el deixava més barat que el United però no teníem disponibilitat econòmica en aquell moment", ha dit Laporta i, sobre Mourinho, ha apuntat: "Mendes em va preguntar si teníem interès en fitxar Mourinho per la banqueta però li vaig dir que teníem decidit apostar per Pep Guardiola. La persona idònia per continuar amb la idea de joc i la filosofia era el Pep. Des del punt de vista esportiu, confiar en el Pep és de les millors decisions que he pres com a president. Sempre vam pensar que sortiria bé però la realitat ha superat qualsevol expectativa".

Sobre el tècnic del Reial Madrid, Laporta ha afegit: "És un grandíssim professional, però teníem Guardiola, que estava preparat per fer el salt al primer equip. Sempre vaig tenir clara la decisió i des del punt de vista esportiu, aquesta va ser de les millors que vaig prendre".

Preguntat sobre el futur del tècnic català al Bayern de Munic, l'expresident blaugrana ha afirmat: "Vaig parlar amb ell i li vaig felicitar. És una gran decisió, un missatge a tots els que creuen que amb diners es pot comprar tot. EL Pep és culer de cor i segur que respectarà el Barça. No haurà de venir a pescar aquí".

També ha donat la seva opinió sobre la decisió de Víctor Valdés de no renovar el seu contracte amb el Barça: "Estic molt d'acord amb el que diu Iniesta, gràcies a Valdés hem guanyat dues Champions. Al porter no li donem la importància que té. És un home que toca el piano i té moltes inquietuds".

stats