BARÇA
Esports Barça 11/02/2013

Laporta: "Tot plegat és una injustícia absoluta, una tortura processal insostenible"

L'expresident del Barça dóna la seva opinió sobre la sentència del Tribunal Suprem a través del seu compte de Twitter

Ara
1 min
Joan Laporta durant una intervenció al Parlament de Catalunya

BarcelonaL'expresident del Barça, Joan Laporta, ha donat la seva opinió sobre la sentència del Tribunal Suprem que s'ha conegut aquest dilluns i que fa responsables a ell i a set directius més de les pèrdues de la temporada 2002-03 i els obliga a garantir a través d'un aval part de les pèrdues de la temporada 2002-03, gairebé 64 milions d'euros.

"Tot plegat és una injustícia absoluta, una tortura processal insostenible i atén a interessos per desprestigiar la nostra bona gestió al Barça", ha dit Laporta a través del seu compte de Twitter.

A més, l'expresident del Barça ha volgut aclarir diversos apunts: "La resolució no es refereix a l'acció social de responsabilitat que l'actual junta del Barça va interposar contra la meva junta i contra mi. La resolució fa referència a una qüestió de forma, no de fons, és referent a l'execució provisional de l'aval del 2006, segons els demandants".

Per últim, Laporta ha tuitejat: "Després de la intervenció Guardiola, tant el Barça com els demandants van dir que desistien de demanar l’execució provisional d’aquest aval, fet que hauria estat una injustícia atès que ens hauria condemnat per endavant sense que s'hagués resolt la qüestió de fons".

stats