EUROCOPA 2012
Esports Barça 13/06/2012

Laporta diu que la seva selecció és la catalana però afegeix que vol que Espanya guanyi l'Eurocopa

L'expresident del Barça diu que vol que guanyi la selecció espanyola per "l'estima" que té als jugadors del Barça que participen amb el combinat estatal a l'Eurocopa

Efe
1 min
Joan Laporta / TONI ALBIR / EFE

BarcelonaL'expresident del Barça i dirigent independentista, Joan Laporta, vol que la selecció espanyola guanyi l'Eurocopa 2012 perquè compta amb majoria de jugadors del Barça i perquè té "amics" com el president de la Federació Espanyola, però recorda que la seva selecció és la catalana.

Laporta ha assegurat a Efe que el seu equip favorit en la present Eurocopa de futbol és la selecció de Vicente del Bosque: "Jo aprecio molt els jugadors del Barça", i la majoria "juguen a la selecció" i "vull que siguin feliços".

L'expresident blaugrana ha confessat, en aquest sentit, que se sent molt satisfet quan veu els jugadors del Barça pels quals ell va apostar quan ocupava la presidència del club blaugrana: "El meu suport és més que res als jugadors", ha puntualitzat.

"Però la meva selecció és la catalana –ha subratllat–, tot i que lamentablement Catalunya no juga l'Eurocopa. En qualsevol cas, per l'estima que tinc als jugadors del Barça, però també per la que tinc a algunes persones com el president de la Federació Espanyola de Futbol, Ángel María Villar, m'alegraré si guanya la selecció espanyola, per ells, i perquè sé que faran molt feliç molta gent que conec".

stats