Barça
Esports Barça 07/01/2012

Messi: "Cap equip m'ompliria com el Barça"

L'argentí ha parlat en una revista a l'Equador sobre el seu present i futur al Barça, sobre el Reial Madrid, la polèmica amb els davanters del club que ja no hi són i, fins i tot, del català

N. Arroyo
1 min
Leo Messi.

BarcelonaEn una entrevista concedida a la revista 'Don Balón' de l'Equador, Leo Messi ha reiterat el seu amor al Barça i ha assegurat que "cap equip em podria omplir com ho fa el Barça", que és el club on ha crescut i on s'hi veu tota la vida jugant. El crac argentí afirma que és "al millor club del món" i que vol seguir "fins que se'n cansin, de mi".

Reial Madrid

En aquest sentit, Messi ha desitjat que amb la selecció argentina aviat arribin els mateixos èxits que acumula amb el seu club i deixa clar que mai vestiria la samarreta del Reial Madrid, ni de cap altre club. "Vaig créixer a La Masia i m'he fet un home vestit de blaugrana".

La polèmica dels davanters

Messi ha negat que sigui responsable de les sortides d'Eto'o, Ibrahimovic o Bojan, i assegura que es va entendre bé amb tots tres. "Si no segueixen al club és per decisió tècnica". També ha confessat que parlen amb Ronaldinho "de tant en tant".

Guardiola

El davanter argentí s'ha desfet en elogis cap al tècnic de Santpedor, de qui ha dit que "coneix el club millor que ningú" i que "és molt intel·ligent, sap què ha de fer en cada moment i com tractar a cada jugador".

Parlar català

Per últim, ha dit que "és molt dolent pels idiomes" i que, tot i que entén el català perfectament i el podria parlar, "no vol ofendre ningú destrossant un idioma tan bonic".

stats