Barça
Esports Barça 08/05/2012

Messi jugarà un amistós solidari amb Mascherano, Alves i Alexis el 21 de juny a Colòmbia

El partit es jugarà a Bogotà i servirà per recaptar fons per ajudar a algunes fundacions amb programes dirigits a la infantesa vulnerable de Colòmbia

Efe
1 min
Leo Messi, després de marcar contra l'Espanyol

Bogotà (Colòmbia)Leo Messi jugarà el pròxim 21 de juny a Bogotà un partit amistós sota el lema 'Messi i els seus amics'. El golejador del Barça, jugarà al costat dels seus companys d'equip Javier Mascherano, Dani Alves i Alexis Sánchez, mentre que Falcao García, de l'Atlètic de Madrid, serà el seu rival en el grup del 'resta del món'.

Així ho ha confirmat avui durant la presentació de l'esdeveniment, el representant del golejador del Barça, Guillermo Marín, després de donar a conèixer la llista de 22 jugadors que han confirmat la seva presència en el compromís que es disputarà a benefici de la infantesa vulnerable de Colòmbia.

"Lionel està molt feliç de venir a Colòmbia, no només per jugar l'amistós, sinó pel que significa ajudar algunes fundacions amb programes dirigits a la infantesa desemparada d'aquest país", ha assegurat Marín en roda de premsa.

Els 22 jugadors confirmats fins ara són tots sud-americans. "No es va tenir en compte a jugadors d'Europa per l'Eurocopa", ha comentat Marín, que ha fet broma justificant que no hi hagi cap jugador del Reial Madrid, perquè només hi seran "els amics de Messi".

D'igual manera s'ha informat que un dels tècnics dels equips serà el brasiler Dunga, i l'altre s'escollirà entre l'entrenador de l'Atlètic de Madrid, Diego Simeone, i de l'Athletic Club de Bilbao, Marcelo Bielsa.

La llista de protagonistes la formen: Diego Forlan, Julio César, Diego Milito, Robinho del Milan, Ezequiel Lavezzi, Juan de la Roma, Álvaro González, Falcao García, Diego Godín, Sebastián Eguren, James Rodríguez, Ariel Ortega, Gabriel Milito, Diego Lugano, Alex de Souza, Juan Arango, Giovanni Hernández i John Viáfara.

stats