Barça
Esports Barça 29/05/2012

Messi: "No m'esperava la sortida de Guardiola"

L'argentí ha atès la premsa en aterrar a Buenos Aires per analitzar la seva situació personal, l'adéu de Guardiola i els partits amb la selecció argentina

Ara
1 min
Messi durant l'entrenament amb la selecció argentina

BarcelonaA l'aeroport d'Ezeiza, a Buenos Aires, Leo Messi ha parlat davant els mitjans locals per analitzar com es troba personalment i com preveu que serà el partit classificatori per al Mundial que enfrontarà l'Argentina amb l'Equador. El crac blaugrana ha reconegut que la notícia de l'adéu de Guardiola el va fer sentir "trist" perquè no s'ho esperava. "La sortida del Pep em va sorprendre", ha confessat l'argentí.

"He viscut quatre anys molt bonics –ha afirmat–. No és fàcil substituir-lo després del que ha aconseguit. Però tot el que han aconseguit ho han fet ell i el Tito". Messi no amaga que aquest any l'equip "s'ha quedat malament" sense la Lliga ni la Champions, en una eliminació contra el Chelsea que considera "injusta", però avisa que l'any que ve tornaran "a lluitar per tot".

"No penso en la Pilota d'Or", s'ha limitat a dir a títol individual per deixar clar que està tranquil i no pensa en rivalitats amb Cristiano Ronaldo.

"L'Argentina sempre ha sigut una selecció respectada", ha comentat, malgrat que l''albiceleste' fa anys que no aconsegueix bons resultats. Sobre el partit que els enfrontarà amb l'Equador, ha dit que esperen trobar la "manera d'obrir-los perquè vindran a tancar-se i a contraatacar".

stats