Barça
Esports Barça 02/12/2012

Messi: "Jo un petit dictador? Els meus companys saben com sóc en realitat"

El davanter argentí nega que la dependència golejadora del Barça amb ell li doni excessiu poder dins el vestidor i assegura que ell és el seu crític "més dur"

Ara
1 min
Leo Messi somriu després de fallar una ocasió contra l'Athletic

BarcelonaEn una entrevista a la revista holandesa 'Elf Voetbal Magazine', Leo Messi ha negat ser un mal líder del vestidor: "Jo un petit dictador? No m'importa el que es digui de mi, perquè els meus companys saben que jo no sóc així i saben com sóc en realitat".

L'argentí assegura que ell és el seu crític "més dur" i que és qui analitza quan ha jugat bé i quan malament. "No necessito que ningú m'ho digui, però aprenc de tot el que em diuen, perquè tot m'ajuda a millorar", ha apuntat.

Messi ha tornat a desfer-se en elogis de La Masia i de l'aprenentatge futbolístic que li ha donat el Barça. "Aquí no es treballa com a la resta del món. S'entrena el control de la pilota, la passada dins un sistema tàctic. Jo venia de jugar a l'Argentina, on tot era córrer i poca cosa més. Aquí vaig aprendre a jugar en equip".

L'argentí considera que Xavi i Iniesta són dos grans jugadors i apunta que amb Cesc s'entenen a la perfecció i que "és fàcil jugar amb ell". A més, Messi evita comparar-se amb Maradona o Pelé i demana que es jutgi el seu nivell al final de la seva carrera".

stats