Barça
Esports Barça 12/03/2012

Messi: "Guardiola és més important al Barça que jo"

En un acte promocional, l'argentí ha dit que "el tècnic ha sigut fonamental en aquest projecte del Barça" i ha insistit que ell, com tots els companys, vol que "segueixi sent l'entrenador" de l'equip

N. Arroyo
2 min
Messi davant el cartell d'un videojoc que ha presentat avui

BarcelonaLeo Messi ha presentat un videojoc, aprofitant que l'equip no entrena fins dimecres. Durant l'acte ha confessat que "seria molt difícil trobar un altre entrenador que faci el que ha aconseguit Guardiola, el que ha guanyat, i com està fent jugar el Barça, que és mèrit d'ell". I ha afegit, desitjant que es quedi unes temporades més al club: "Guardiola és més important per al Barça que Leo Messi".

Messi és a cinc gols de César, però s'ho pren amb tranquil·litat. "No era el meu objectiu superar-lo aquesta temporada. No em poso pressa. Ho aconseguiré quan sigui", ha dit. I ha afegit: "Superar César em faria entrar una miqueta més en la història d'un club tan gran com el Barça".

El crac argentí no vol apropiar-se tots els elogis i els comparteix amb els seus companys: "Sempre hem de mirar els èxits del col·lectiu, guanyar títols. És el que ens donarà després premis individuals". De tota manera, Messi reconeix que fer-ho bé el "fa feliç", però confessa que no sent vertigen davant el fet que es digui d'ell que és el millor de la història. "No jugo pensant en això". L'argentí ha dit que el seu futbol brilla gràcies al talent de tots els seus companys.

Després de fer cinc gols al Bayer Leverkusen, Messi va rebre molts elogis d'altres futbolistes: "Des d'aquí vull agrair a tots els companys de professió les seves paraules d'aquell dia. És una sensació molt bonica, que escriguin això de tu".

L'argentí ha valorat el bon moment de forma de l'equip en les últimes setmanes: "Estic content per com ens estan anant les coses en els últims partits. Els meus gols són el menys important, però, si arriben, benvinguts siguin". Messi no llença la Lliga, tot i que reconeix que "està difícil". "Hem de guanyar per si el Madrid punxa i podem aprofitar l'oportunitat per apropar-nos-hi".

Sobre els arbitratges, Messi ha dit: "En les últimes setmanes hem posat molta pressió als àrbitres. Cada dia ocupen portades. Parlar molt d'ells crec que ha perjudicat els partits de cada cap de setmana".

stats