Publicitat
Publicitat

Barça

Ha parlat al programa 'Debate Final', a Fox Sport

Messi: "Intento no donar importància al que digui Mourinho"

L'argentí ha parlat del tècnic portuguès a Fox Sport, a més de reconèixer que "no canviaria el Barça per res" i que, "orgullós de ser argentí", sempre voldrà jugar amb la seva selecció

En una entrevista al programa Debate Final de Fox Sport, Leo Messi ha reconegut que "gaudeix molt al costat de Xavi i Iniesta" i que "no canviaria el Barça per res". L'argentí ha lloat Guardiola, sense qui "aquest Barça no seria el mateix" i ha afirmat que intenta "no donar importància al que diu Mourinho", encara que sovint "digui coses que escalfen".

Messi ha tornat a confessar que somia jugar a l'Argentina abans de retirar-se i, tot i que no s'ha plantejat encara el seu futur, "no es veu fent d'entrenador".

A més, el blaugrana ha reconegut que traslladar-se a Barcelona per entrar a La Masia va ser una gran decisió. "Sóc feliç per com van les coses. Estar des de petit al Barça ha sigut molt important en la meva carrera. A Barcelona et formen com a jugador, i això és una cosa que potser a l'Argentina s'està perdent una mica", ha dit.

La il·lusió de guanyar un Mundial amb l'Argentina

El crac argentí ha parlat de la seva selecció i ha assegurat que se sent "orgullós de ser argentí" i que sempre voldrà "jugar amb la selecció". "Començar de zero no és fàcil. Allà haig de baixar molt a rebre la pilota, mentre que al Barça ho faig més a prop de la porteria rival, però tampoc em queixo perquè sé que és el millor per a l'equip", ha dit. I ha afegit que confia "en el de dalt" per aconseguir guanyar un Mundial. "Tinc aquesta il·lusió".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT