Barça
Esports Barça 12/09/2011

Messi: "Intento no donar importància al que digui Mourinho"

L'argentí ha parlat del tècnic portuguès a Fox Sport, a més de reconèixer que "no canviaria el Barça per res" i que, "orgullós de ser argentí", sempre voldrà jugar amb la seva selecció

Redacció
1 min
Leo Messi, durant l'entrenament previ al partit contra el Porto. BRUNO BEBERT / EFE

BarcelonaEn una entrevista al programa Debate Final de Fox Sport, Leo Messi ha reconegut que "gaudeix molt al costat de Xavi i Iniesta" i que "no canviaria el Barça per res". L'argentí ha lloat Guardiola, sense qui "aquest Barça no seria el mateix" i ha afirmat que intenta "no donar importància al que diu Mourinho", encara que sovint "digui coses que escalfen".

Messi ha tornat a confessar que somia jugar a l'Argentina abans de retirar-se i, tot i que no s'ha plantejat encara el seu futur, "no es veu fent d'entrenador".

A més, el blaugrana ha reconegut que traslladar-se a Barcelona per entrar a La Masia va ser una gran decisió. "Sóc feliç per com van les coses. Estar des de petit al Barça ha sigut molt important en la meva carrera. A Barcelona et formen com a jugador, i això és una cosa que potser a l'Argentina s'està perdent una mica", ha dit.

La il·lusió de guanyar un Mundial amb l'Argentina

El crac argentí ha parlat de la seva selecció i ha assegurat que se sent "orgullós de ser argentí" i que sempre voldrà "jugar amb la selecció". "Començar de zero no és fàcil. Allà haig de baixar molt a rebre la pilota, mentre que al Barça ho faig més a prop de la porteria rival, però tampoc em queixo perquè sé que és el millor per a l'equip", ha dit. I ha afegit que confia "en el de dalt" per aconseguir guanyar un Mundial. "Tinc aquesta il·lusió".

stats