Barça
Esports Barça 02/04/2013

Jordi Roura: "Hi ha hagut decisions arbitrals que com a mínim són discutibles"

El segon entrenador del Barça ha apuntat que el conjunt blaugrana ha pagat una factura molt alta per l'empat (2-2) que ha aconseguit als Parc dels Prínceps

Nuria García
2 min
Jordi Roura i Tito Vilanova, a la banqueta del Parc dels Prínceps

BarcelonaJordi Roura, segon entrenador del Barça, ha parlat després d'empatar contra el PSG al Parc dels Prínceps. "El 2-2 és un resultat bo però tal i com ha anat el partit estem tristos. Hem estat forts i superiors i, malgrat les adversitats i que hi ha hagut decisions arbitrals que com a mínim són discutibles, havíem aconseguit guanyar el partit. Però al final hem empatat. Ara hem de mesurar les lesions, que és el que més ens preocupa", ha dit Jordi Roura sobre el partit. El segon entrenador del Barça ha afegit: "El resultat és curt i la factura que paguem per aquest empat és alta. L'equip ha estat intens i concentrat en un camp dificilíssim".

I és que en l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions s'han lesionat Messi i Mascherano. El primer està pendent de més proves mentre que el migcampista haurà d'estar allunyat dels terrenys de joc sis setmanes.

Roura ha parlat d'algunes de les polèmiques decisions arbitrals. "No sembla lògic que en uns moments tan decisius facin sortir dos jugadors d'un equip", ha dit sobre la decisió de l'àrbitre, Stark, de fer sortir Mascherano i Alba quan havien topat entre ells. "El reglament diu el contrari", ha matisat el segon entrenador blaugrana. "I sobre la jugada del primer gol, m'han comentat que ha estat un fora de joc claríssim però hem de seguir endavant", ha afegit Roura.

Sobre com sortirà el Barça al Camp Nou per jugar la tornada dels quarts, Roura ha estat clar: "Nosaltres afrontarem aquest partit com sempre. Anirem a guanyar per complicar-los el partit". Sobre el fet que el PSG hagi empatat el partit en dues ocasions, Roura ha apuntat: "No sé com els afectarà moralment el fet d'haver empatat dos cops. Però nosaltres confiem que al nostre estadi i amb la nostra afició podrem guanyar el partit".

stats