BARÇA
Esports Barça 24/02/2012

Xavi i set blaugranes més, convocats per Del Bosque per enfrontar-se a Veneçuela el 29 de febrer

El seleccionador espanyol convoca 24 jugadors, entre ells, vuit blaugranes: Valdés, Piqué, Puyol, Thiago, Busquets, Cesc, Iniesta i Xavi

Ara
2 min
Xavi Hernández a la banqueta del Camp Nou / ALEJANDRO GARCÍA / EFE

BarcelonaEl seleccionador espanyol, Vicente del Bosque, ha donat aquest divendres al matí la llista de 24 jugadors que ha convocat per enfrontar-se a Veneçuela el proper dimecres, 29 de febrer, a Màlaga.

El tècnic ha fet una convocatòria àmplia per provar jugadors de cara a l'Eurocopa d'aquest estiu i, entre ells, hi ha vuit blaugranes. Del Barça, Del Bosque ha cridat Valdés, Piqué, Puyol, Thiago, Busquets, Cesc i Iniesta, a més de Xavi, que acaba de sortir d'una lesió i ha jugat pocs minuts amb l'equip de Guardiola. "No hem parlat amb ell i no hem preguntat per ell per incloure'l a la llista. És un noi d'absoluta confiança. Com que ens enduem 24 jugadors no ens preocupa si algun d'ells apareix amb alguna molèstia dilluns", ha dit Del Bosque sobre l'estat de Xavi.

Del Bosque, que ha dit que és "una llista base, però no definitiva" de cara a l'Eurocopa, ha parlat sobre el davanter blaugrana David Villa, que segueix recuperant-se de la seva lesió: "L'estimació és que estarà en condicions per a l'Eurocopa. Està avançant terminis de recuperació. És el davanter de més seguretat davant el gol i seria una baixa important si al final no arriba", ha comentat.

La convocatòria completa de Del Bosque és la següent:

Porters: Victor Valdés (Barça), José Manuel Reina (Liverpool) i Iker Casillas (Reial Madrid).Defenses:

Álvaro Arbeloa (Reial Madrid), Carles Puyol (Barça), Sergio Ramos (Reial Madrid), Andoni Iraola (Athletic Club), Javi Martínez (Athletic, Club), Gerard Piqué (Barça) i Jordi Alba (València).

Migcampistes: Xavi Hernández (Barça), Andrés Iniesta (Barça), Cesc Fàbregas (Barça), Xabi Alonso (Reial Madrid), Sergio Busquets (Barça), Santi Cazorla (Màlaga) i Thiago Alcántara (Barça).

Davanters: David Silva (Manchester City), Jesús Navas (Sevilla), Fernando Llorente (Athletic Club), Iker Muniain (Athletic Club), Juan Mata (Chelsea), Álvaro Negredo (Sevilla) i Roberto Soldado (València).

stats