BARÇA

Luis Enrique: "Ara no existeix un altre partit que el del Dépor"

El tècnic del Barça ha dit que Neymar està a punt per poder competir i que esperaran a aquest diumenge per saber si Xavi pot jugar a Riazor

Luis Enrique Martínez ha parlat aquest dissabte en roda de premsa abans d'enfrontar-se al Dépor. "El temps i l'estat del camp no són els perfectes. El Dépor està lluitant per sortir de la zona perillosa, ens crearà problemes en algunes fases del joc", ha dit el tècnic, que ha parlat sobre l'estat dels jugadors que han tingut molèsties: "Neymar no ha tingut ni la baixa, està bé per poder jugar. Xavi encara no té l'alta. Ha entrenat amb l'equip; veurem el dia del partit com està".

"Preferiria tenir setmanes completes per poder preparar els partits. Nosaltres estem acostumats a jugar cada tres dies, forma part del present dels equips grans. Però és clar que és molt millor planificar i preparar els partits amb una setmana", ha indicat el tècnic.

"Ara no existeix un altre partit que el del Dépor. Tenim l'obligació de jugar tots els partits. Cal centrar-se en les dificultats que té un partit com el del Dépor; això ja és suficient per concentrar-se només en aquest partit", ha afegit.

Sobre Munir, Luis Enrique ha comentat: "Munir ha baixat al filial perquè mereix minuts i no els hi puc donar. És millor que estigui al filial i que tingui minuts allà. Però segur que tornarà al primer equip, ens ajudarà, jo confio molt en ell". El tècnic ha afirmat que ell no té un onze tipus i ha defensat la seva decisió: "Sempre he pensat que serem més forts tenint 20 jugadors disponibles. La temporada és molt llarga, per això actuo així".

El tècnic ha dit que no fa falta un triomf de l'equip fora de casa per confirmar el bon moment de l'equip. "Quan tornem a empatar o perdre tornarà a haver-hi festa", ha apuntat. El tècnic ha dit que ha notat sempre "el mateix ambient a les rodes de premsa" i que aquesta setmana no ha notat que fos més relaxat.

El tècnic ha fet una valoració positiva de la primera volta de la Lliga, que tancaran aquest diumenge a Riazor. "L'objectiu era arribar a febrer-març en disposició de lluitar per tots els títols. Som aquí, en disposició de guanyar-los però també de perdre'ls, això no se sap".

Preguntat sobre Douglas, ha dit que està "en una situació complicada" per la falta de minuts, però ha dit que el veu "confiat i entrenant amb ganes per canviar aquesta situació".

Més continguts de