BARÇA
Esports Barça 18/08/2011

El madridisme també fica el dit a l'ull a Mourinho

Exjugadors del club blanc, com Morientes, i figures de l'entorn mediàtic madrileny, com Roncero i Relaño, han criticat durament l'actitud de l'entrenador portuguès

Redacció
2 min

BarcelonaAhir va ser Mourinho qui va provocar Tito Vilanova ficant-li el dit a l'ull, però aquest matí de dijous el tècnic portuguès es troba que molts sectors del madridisme se li giren en contra a causa de la seva actitud antiesportiva. Exjugadors com Fernando Morientes i periodistes com Tomás Roncero o Alfredo Relaño ja han llançat dures crítiques contra l'entrenador madridista.

Un dels màxims defensors del tècnic, Tomás Roncero, qualifica l'incident del dit de “dolorós per a un madridista”. “Míster, el defensaré en tot el que faci olor de futbol (...). Però aquesta acció és impròpia d'un entrenador del Madrid”, escriu Roncero a l'As. El director del diari, Alfredo Relaño, també opina que “encara que faci mal, la veritat és que el Madrid no va saber perdre” i que “va tornar a perdre a la sala de premsa quan Mourinho no va ser capaç de disculpar-se per la seva horrible actitud amb Tito Vilanova”. El periodista del mateix diari, Joaquín Maroto, també opinava a Twitter que “la pessigada de Mourinho a Vilanova fa més mal al Madrid que perdre la Supercopa. És un macarra consentit pel seu cap”. Maroto creu que “per al Madrid seria millor perdre sense Mou que guanyar amb ell”.

A Marca també hi ha crítiques a Mourinho. Roberto Palomar diu del portuguès que “quan abandona les funcions pròpies del seu càrrec és, simplement, abominable” i critica “la mediocritat que envolta tot el que toca Mourinho”. Un altre referent, el periodista d'El País, Diego Torres, va recordar a Twitter que “el vell himne madridista repetia: "Quan perd dóna la mà...". Eren altres temps. Altres madridistes?”. A la retransmissió de la COPE, el periodista Manolo Lama va dir que “el Madrid oblida que no cal ser macarra per guanyar” i “el que és pitjor és veure jugadors com Casillas o Xabi Alonso seguint el joc de Mourinho”. I en el mateix programa, l'exjugador madridista Fernando Morientes va dir que “com a madridista” sentia “vergonya” de l'actitud del tècnic i d'alguns jugadors, i “fàstic” pel fet que els blancs no es quedessin a veure el Barça recollir la copa.

stats