Barça
Esports  /  Barça 07/04/2014

Manel Arroyo: "L'equip jurídic està treballant un recurs d'apel·lació a la FIFA"

La junta ha anunciat la formació d'un equip de treball independent per comandar el desenvolupament del projecte

à. G.
1 min
Manel Arroyo i Jordi Cardoner

BarcelonaDesprés de la junta directiva del Barça, Manel Arroyo ha parlat en roda de premsa. "Hem analitzat com va anar el referèndum. Tenim una comanda molt important dels socis. És el projecte més important de la història del club", ha dit el vicepresident. La junta ha anunciat la formació d'un equip de treball independent per comandar el desenvolupament del projecte.

"L'equip jurídic està treballant un recurs d'apel·lació a la FIFA. El presentarem abans de divendres", ha explicat. El vicepresident Manel Arroyo ha informat que el club demanarà la suspensió cautelar de la sanció de la FIFA.

"Hem revisat tots els procediments, però el missatge del club és clar: un dels valors d'aquesta casa és el futbol base", ha analitzat. "Estem convençuts que podrem fitxar i estem analitzar en què podem millorar. Estem fent una investigació interna", ha afegit.

"La reunió amb Villar ha estat molt correcta", ha assegurat.

"Andoni Zubizarreta té tot el suport de la junta directiva i del president. Volem deixar el tema tancat. L'Andoni Zubizarreta té molta feina", ha afegit.

Manel Arroyo ha recordat que la intenció de la junta directiva és no convocar eleccions aquest estiu.

stats