BARÇA
Esports Barça 13/10/2014

Manifest Blaugrana lliurarà aquest migdia les 3.148 signatures recollides per demanar l'adhesió al Pacte Nacional pel Dret a Decidir

El club va decidir divendres sumar-s'hi i el president Bartomeu va enviar una carta al coordinador, Joan Rigol

Ara
1 min
Estelades i eslògan independentista al gol sud del Camp Nou en el clàssic disputat el 2012.

BarcelonaLa plataforma Manifest Blaugrana lliurarà aquest migdia, a les 14 hores, les 3.148 signatures que ha recollit durant les dues darreres setmanes que sol·liciten que el Barça s'adhereixi al Pacte Nacional pel Dret a Decidir. Tot i que la junta directiva va decidir divendres passat de sumar-s'hi, i així ho va fer saber Josep Maria Bartomeu al coordinador del Pacte Nacional, Joan Rigol, la plataforma farà lliurament igualment a les oficines del club de les signatures que ha estat recollint en les darreres setmanes.

Perquè la petició de la plataforma hagués pogut incloure's als punts del dia de l'Assemblea, Manifest Blaugrana hauria d'haver aconseguit reunir més de 3.600 signatures, un 3% del total de socis que poden ser escollits com a membres compromissaris, tal com marquen els estatuts. La feina de la plataforma ha estat clau, tal com va explicar l'ARA, perquè finalment la junta decidís sumar-se al Pacte Nacional pel Dret a Decidir.

stats