BARÇA
Esports Barça 23/04/2013

Bartra: "Si ho vam aconseguir contra el Milan, per què no ho podem fer ara? Cal ser optimistes"

El defensa, que ha estat titular a l'Allianz Arena, és optimista i confia en la remuntada: "Ens mereixem acabar amb el cap ben alt"

Ara
1 min

BarcelonaEl defensa del Barça Marc Bartra ha parlat als micròfons de TV3 després del partit contra el Bayern a l'Allianz Arena (4-0). "No hem tingut el dia. Ens han guanyat en totes les facetes del joc", ha dit el jugador blaugrana, que aquest dimarts ha jugat com a titular.

Bartra però, és optimista. "Si ho vam aconseguir contra el Milan, per què no ho podem fer ara? Cal ser optimistes i tant nosaltres com el club ens mereixem acabar amb el cap ben alt".

Preguntat sobre la seva actuació a l'Allianz Arena, Bartra ha comentat: "He tingut dues ocasions. No és habitual que en tingui, llàstima que no hagin estat gol". Bartra, a més, ha agraït "la confiança" del cos tècnic, que l'ha fet jugar aquest dimarts de titular.

"Hem de ser optimistes. Som el Barça, el millor equip del món. Ho érem abans i ho seguirem sent", ha dit abans de "felicitar el Bayern pel partit que ha fet, perquè són un equipàs".

stats