BARÇA
Esports Barça 15/11/2012

Montoya: "Alves és el millor lateral dret del món. Espero seguir aprenent molt d'ell"

El jove defensa del planter blaugrana assegura que no esperava jugar tants partits a l'inici de temporada i que encara ha d'aprendre molt

Ara
1 min
Martín Montoya, durant un entrenament amb el Barça / FCBARCELONA.CAT

BarcelonaEl lateral del Barça Martín Montoya ha valorat l'actualitat blaugrana en roda de premsa. Montoya ha comentat que no esperava "jugar tants partits en aquest inici de temporada" i que està "molt content".

El defensa ha explicat que encara li falta molt per aprendre. "Tot just acabo d'aterrar a Primera. He de treballar molt per ser el futur lateral del Barça i de la selecció" i, ha afegit: "He d'aprendre molt. Em falta nivell defensiu, he d'aprendre a posicionar-me bé, però treballant agafaré els automatismes".

Sobre Dani Alves, que també ocupa la seva posició, ha dit: "Alves és el millor lateral dret del món. Espero seguir aprenent molt d'ell. No em dóna consells. Només amb l'entrenament ja es veuen".

En aquest inici de temporada, el Barça està encaixant molts gols, però Montoya creu que és qüestió de "ratxes": "Estem encaixant molts gols. Crec que és bàsicament el moment. Nosaltres arribem cinquanta cops i marquem pocs gols, i els altres arriben només una vegada i ens marquen", ha puntualitzat.

El lateral dret blaugrana ha parlat de la situació del planter i de com poden arribar al primer equip, com ell: "Treballant poden arribar al primer equip. Poden arribar al primer equip l'any vinent o en un futur", ha explicat.

stats